2015-01-28 00:37:12 | Módosítva: 2015-01-28 00:39:51
Elkészítés
A sütőt 200 °C-ra melegítettem. A tojások fehérjét habbá vertem, a sárgáját a lenmaglisztet, az utifű maghéjat, a sót, s a fűszereket hozzáadtam, s óvatos mozdulatokkal forgattam bele, hogy a hab ne essen össze. Szilikonos sütőpapírra zsemleméretű halmocskákat kanalaztam a masszából, mindegyik tetejét megszórtam lenmaggal, s készre sütöttem őket. Körülbelül negyed óra-húsz perc kellett nekik, de ez sütő függvénye is, úgyhogy érdemes nézegetni közben. :)
Képek
Hozzávalók
8 db | tojásfehérje |
2 db | tojásssárgája |
30 g | zsírtalanított lenmagliszt |
1 tesákanál | só |
ízlés szerinti | fűszerek |
1 csapott evőkanál | utifű maghéj |
a szóráshoz | lenmag |
Tudnivalók
Lisztmentes | Igen |