Ropogós zabkeksz

Glutén- és cukormentesen

Ropogós zabkeksz

2015-12-07 21:21:44 | Módosítva: 2015-12-07 21:21:44

Elkészítés

A sütőt 200°C-ra melegítettem. A száraz hozzávalókat (fehérjeport, konjac lisztet, zabpelyhet) összekevertem. A tojásokat feltörtem, s elegyítettem a száraz hozzávalókkal. Pár szem aszalt sárgabarackot és aszalt szilvát apró kockákra vágtam közben. Egy sütőlapot szilikonos sütőalátéttel béleltem, s mikor már formázhatóvá vált a tésztánk, kanállal apró halmokat formáztam belőle a szilikonos lapon. A munka végeztével egy-egy gyümölcsdarabka került a sütikorongok tetejére. Ngyon finom ropogós keksz lett belőle! :)

Tálalás

Meghintettem egy kevés fehéjjal, s még melegen elfogyasztottuk!

Képek

Hozzávalók

2 db M-es tojás
8 evőkanál nagyszemű zabpehely (gluténmentes)
3 teáskanál NoCarb konjac liszt
60 g (2 adag) BioTech USA Beef protein (kókuszos csoki ízűt használta)
pár szem aszalt gyümölcs
ízlés szerinti mennyiségű fehéj