2015-01-04 23:02:29 | Módosítva: 2015-01-11 14:44:14
Elkészítés
A krémsajtot a fehérjeporral, kókuszliszttel és az eritrittel összegyúrtam, pihenni hagytam körülbelül fél órát, hogy a kókuszliszt tegye a dolgát és formázható legyen a massza. Gombócokat formáltam belőle úgy, hogy mindegyik közepébe tettem egy szem mandulát, majd kókuszreszelékbe hempergettem őket. Fogyasztásig hűtőben tároltam.
Képek
Hozzávalók
500 g | light krémsajt |
18 szem | mandula |
2 adag (60 g) | vaníliás fehérjepor |
2-3 evőkanál (a sajt állagától függően) | kókuszliszt |
30 g | Kókuszreszelék |
1 evőkanál | eritrit |
Tudnivalók
Elkészítés ideje | 20 perc |
Recept | 4 főre |
Árkategória | |
Cukormentes | Igen |
Lisztmentes | Igen |