Raffaello

- 20 perc

Raffaello

2015-01-04 23:02:29 | Módosítva: 2015-01-11 14:44:14

Elkészítés

A krémsajtot a fehérjeporral, kókuszliszttel és az eritrittel összegyúrtam, pihenni hagytam körülbelül fél órát, hogy a kókuszliszt tegye a dolgát és formázható legyen a massza. Gombócokat formáltam belőle úgy, hogy mindegyik közepébe tettem egy szem mandulát, majd kókuszreszelékbe hempergettem őket. Fogyasztásig hűtőben tároltam.

Képek

Hozzávalók

500 g light krémsajt
18 szem mandula
2 adag (60 g) vaníliás fehérjepor
2-3 evőkanál (a sajt állagától függően) kókuszliszt
30 g Kókuszreszelék
1 evőkanál eritrit

Tudnivalók

Elkészítés ideje20 perc
Recept4 főre
Árkategória
60%
CukormentesIgen
LisztmentesIgen