2015-01-04 23:02:29 | Módosítva: 2015-01-11 14:44:14
Elkészítés
A krémsajtot a fehérjeporral, kókuszliszttel és az eritrittel összegyúrtam, pihenni hagytam körülbelül fél órát, hogy a kókuszliszt tegye a dolgát és formázható legyen a massza. Gombócokat formáltam belőle úgy, hogy mindegyik közepébe tettem egy szem mandulát, majd kókuszreszelékbe hempergettem őket. Fogyasztásig hűtőben tároltam.
Képek
Hozzávalók
| 500 g | light krémsajt |
| 18 szem | mandula |
| 2 adag (60 g) | vaníliás fehérjepor |
| 2-3 evőkanál (a sajt állagától függően) | kókuszliszt |
| 30 g | Kókuszreszelék |
| 1 evőkanál | eritrit |
Tudnivalók
| Elkészítés ideje | 20 perc |
| Recept | 4 főre |
| Árkategória | |
| Cukormentes | Igen |
| Lisztmentes | Igen |