Alapanyagok

Konjac liszt

Konjac liszt

Amikor elhangzik a "konjacliszt" kifejezés egy recept, vagy egészségi állapotunk, emésztésünk javítása kapcsán, rendszerint mindenki szemei kikerekednek, mert egyből a cognac nevű alkoholos italra...

Chia mag

Chia mag

Sokan idegenkednek tőle, de nem, nem valami kínai ételrekell gondolni! :) Teljes mértékben természetes alapanyag, egyike a szuperélelmiszereknek, ami azt jelenti, hogy igen magas a...

Kókuszliszt

Kókuszliszt

Sok receptemben használom ezt az alapanyagot. Szeretném, ha nem úgy tekintenétek rá, mint egy földönkívülire, hanem ismernétek, mivel finom ízű, s alacsony szénhidráttartalmú magliszt, ígydiétában...

Utifű maghéj

Utifű maghéj

Ez a nem szokványos hozzávaló igen sok süteményem és pékárum receptjében szerepel. Jó néhányan vagytok, akik nem ismeritek, s éppen ezért vonakodtok a kipróbálásától, azonban szeretném megtörni a...

Kókuszolaj

Kókuszolaj

Miféle szerzet ez a kókuszolaj? Miért ezt használod sütéshez, mi másra jó, hogy néz ki, hol szerezhető be, és miért olyan népszerű? Van-e különbség kókuszolaj és kókuszzsír közt?Gyakran teszitek...