Sajtchips

Sajtchips

2015-01-11 13:20:17 | Módosítva: 2015-01-11 13:20:17

Elkészítés

A sütőt 200 °C-ra melegítettem, szilikonos sütőpapírral béleltem egy tepsit. A sajtot lereszeltem, s apró halmokba rendeztem a papíron. Addig sütöttem, míg aranyszínűre változott és nem fortyogott már.  Elkészülte után szórtam meg fűszerrel (fokhagymával, curryvel, borssal), mert féltem, hogy a sütés folyamán túlzottan megpörkölődne némelyik. Hagyományos, zsíros sajtot használtam, így nem tudom, a light sajt mennyire volna ízletes ebben a formában. A felesleges zsírt szépen le lehet itatni az elkészült korongokról egy konyhai papír törlőkendővel. Nálunk 150 g sajtból 15 db tallér lett.

Képek

Hozzávalók

150 g sajt
ízlés szerinti fűszerek