2015-01-12 20:10:04 | Módosítva: 2015-01-13 12:15:02
A sütőt előmelegítettem 180 C°-ra. A tojásfehérjét habbá vertem. A sárgáját elkevertem az eritrittel, vanília aromával és a tejsavófehérjével, óvatosan a felvert fehérjéthez adagoltam, majd a kókuszlisztet is belekevertem, vigyázva, hogy ne törjem össze a habot. Sütőpapírral bélelt jénaiba szedtem, a tetejére fahéjat és vaníliát szórtam, körülbelül 20 percig sütöttem.
Tejsavófehérjéből kevés vízzel és egy pici eritrittel öntetet készítettem a tetejére, azzal tálaltam.
Képek
Hozzávalók
8 | tojásfehérje |
2 | tojássárgája |
4 evőkanál | kókuszliszt |
4 evkanál | eritrit |
2 evőkanál | tejsavófehérje |
bourbon vanília | |
fahéj |
Tudnivalók
Cukormentes | Igen |
Lisztmentes | Igen |