2015-01-28 00:11:44 | Módosítva: 2015-01-28 01:06:43
Elkészítés
A kókusztejszínt egy lábasba öntöttem, egyenletesen elkevertem benne a többi hozzávalót, s alacsony lángon, folyamatos kevergetés mellett melegíteni kezdtem. Forrnia semmiképp nem szabad, mert akkor összeugrik, s egy vaníliás rántotta lesz az eredmény. :) Hamar besűrűsödik. Ezzel el is készül.
Tálalás
Önmagában vagy gyümölcsökkel nagyon finom. Egy éjszakára mélyhűtőbe téve pedig akár tökéletes ízű és állagú fagyi is lehet belőle.
Képek
Hozzávalók
| 3 dl | Cocomas kókusztejszín |
| 2 db | tojás |
| 2 db | tojássárgája |
| késhegynyi | bourbon vanília |
| 45 g (másfél adag) | fehérjepor |
| 30 g | eritrit (porrá darálva) |
| 1 csipet | só |
Tudnivalók
| Cukormentes | Igen |
| Lisztmentes | Igen |