 
2015-02-13 00:47:38 | Módosítva: 2015-02-13 00:48:40
Elkészítés
A rizst feltettem főni kétszeres mennyiségű vízben. Miután felforrt, fedőt tettem rá, s elzártam alatta a tűzhelyet. A gőzben megpuhult és felvette az összes vizet. A tojásokat, a tojásfehérjét, fehérjeport, eritritet, vaníliát egy lábasban melegíteni kezdtem alacsony lángon, folyamatos kevergetés közben. Hamar besűrűsödött. Ekkor a rizst üvegpohárkák aljába szedtem, rákanalaztam a krémet, majd megszórtam fahéjjal, s a meggyel díszítettem a tetejét. :)
Képek
Hozzávalók
| 40 g | rizs | 
| 2 db | tojás | 
| 1 db | tojásfehérje | 
| 2 adag (60 g) | fehérjepor | 
| késhegynyi | bourbon vanília | 
| 4 evőkanál | eritrit | 
| 2 teáskanál | fahéj | 
| 150 g | meggy | 
Tudnivalók
| Recept | 2 főre | 
| Cukormentes | Igen | 
| Lisztmentes | Igen | 
 
     
        