2015-02-13 00:47:38 | Módosítva: 2015-02-13 00:48:40
Elkészítés
A rizst feltettem főni kétszeres mennyiségű vízben. Miután felforrt, fedőt tettem rá, s elzártam alatta a tűzhelyet. A gőzben megpuhult és felvette az összes vizet. A tojásokat, a tojásfehérjét, fehérjeport, eritritet, vaníliát egy lábasban melegíteni kezdtem alacsony lángon, folyamatos kevergetés közben. Hamar besűrűsödött. Ekkor a rizst üvegpohárkák aljába szedtem, rákanalaztam a krémet, majd megszórtam fahéjjal, s a meggyel díszítettem a tetejét. :)
Képek
Hozzávalók
| 40 g | rizs |
| 2 db | tojás |
| 1 db | tojásfehérje |
| 2 adag (60 g) | fehérjepor |
| késhegynyi | bourbon vanília |
| 4 evőkanál | eritrit |
| 2 teáskanál | fahéj |
| 150 g | meggy |
Tudnivalók
| Recept | 2 főre |
| Cukormentes | Igen |
| Lisztmentes | Igen |