Kaszinótojás

Kaszinótojás

2015-04-04 13:27:00 | Módosítva: 2015-04-04 13:28:00

Elkészítés

Amint a tökéletesen, kár nélkül tisztítható tojások trükkjét leírtam ebben a receptben, itt is pontosan ugyanígy főztem meg a őket. Pucolás után félbevágtam mindegyiket, s megszabadítottam a sárgájától, amit egy külön tálkába tettem, s a mustárral és fűszerekkel összeturimxoltam, majd kiskanállal visszatöltöttem a fehérjébe. Ha egy-két tojásfehérje mégis csúnyácska, töredezett, volna, nyugodtan tegyük a töltelékbe azt is, mert csak finomabb lesz tőle! :) A maradék krémet egy evőkanálnyi vízzel felhígítottam és néhány tojás tetejét is megkentem vele.

Képek

Hozzávalók

6 db M-es tojás
3 teáskanál cukormentes dijoni mustár
bors
fokhagyma granulátum