2015-04-12 23:43:26 | Módosítva: 2015-11-16 20:00:46
Ez a desszert akár teljesértékű reggelinek is megfelel. Éppen olyan finom, mint a hagyományos társa, csak épp a fehér liszt és a hozzáadott, finomított cukor maradt ki belőle. :)
Elkészítés
Egy kerámiaserpenyőt a tűzhelyre tettem, vékonyan megkentem kókuszolajjal és melegíteni kezdtem. A gluténmentes zabpelyhet ledaráltam és összekevertem a tojásokkal és egy csepp steviával. Négy palacsintát sütöttem ki ebből az adagból. A krémhez a banánt, néhány szem málnát és a túrót összeturmixoltam. Ezzel töltöttem az elkészült palacsintákat. A maradék krémhez kevertem a kakaóport, megkentem az elkészült alkotás tetejét vele, és gyümölccsel díszítettem a tornyot. :)
Képek
Hozzávalók
4 db | tojás |
40 g | darált zabpehely |
pár csepp | stevia |
5-8 g (egy teáskanál) | kókuszolaj |
100 g | krémes sovány túró |
150 g | málna |
50 g | banán |
1 teáskanál | kakaópor |
Tudnivalók
Cukormentes | Igen |