Málnás muffin

Málnás muffin

2015-11-07 19:56:14 | Módosítva: 2015-11-16 17:24:14

Ez a muffin úgy született meg, hogy napok óta vágytam már valami édesség után, mikor elérkezett az a pillanat, hogy dűlőre jutottam. Edzés után megérdemlem! :) A zab közismert szénhidrátforrás, a tojás és a BioTech kiváló minőségű, laktózmentes fehérjéje ellátja aminosavakkal a sportolás után éhező izomzatot, a kókuszliszt rostjai pedig a hosszú ideig tartó jóllakottság érzését segtik elő. A recept olyannyira nem bonyolult, hogy a legkezdőbb konyhatündérkék is bátran vállalkozhatnak elkészótésére! :)

Elkészítés

A sütőt 200°C-ra melegótettem elő. A száraz hozzávalókat (zabpehely, kókuszliszt, Biotech IsoWhey Zero fehérjepor) kimértem, s összekevertem. Ezután adtam hozzá a tojásokat, amellyel pár perc alatt sűrű masszát kaptam. A málna felét is a tésztához adtam, úgy kanalaztam muffinformákba, majd a tetejére nyomkodtam a maradékot. Körülbelül 20 percen át sült. 

Képek

Hozzávalók

120 g málna
40 g kókuszliszt
40 g nagyszemű zabpehely
4 db tojás
28 g (egy adag) BioTech IsoWhey vanliás fehérjepor

Tudnivalók

CukormentesIgen
LisztmentesIgen