2015-12-07 21:21:44 | Módosítva: 2015-12-07 21:21:44
Elkészítés
A sütőt 200°C-ra melegítettem. A száraz hozzávalókat (fehérjeport, konjac lisztet, zabpelyhet) összekevertem. A tojásokat feltörtem, s elegyítettem a száraz hozzávalókkal. Pár szem aszalt sárgabarackot és aszalt szilvát apró kockákra vágtam közben. Egy sütőlapot szilikonos sütőalátéttel béleltem, s mikor már formázhatóvá vált a tésztánk, kanállal apró halmokat formáztam belőle a szilikonos lapon. A munka végeztével egy-egy gyümölcsdarabka került a sütikorongok tetejére. Ngyon finom ropogós keksz lett belőle! :)
Tálalás
Meghintettem egy kevés fehéjjal, s még melegen elfogyasztottuk!
Képek
Hozzávalók
2 db | M-es tojás |
8 evőkanál | nagyszemű zabpehely (gluténmentes) |
3 teáskanál | NoCarb konjac liszt |
60 g (2 adag) | BioTech USA Beef protein (kókuszos csoki ízűt használta) |
pár szem | aszalt gyümölcs |
ízlés szerinti mennyiségű | fehéj |