 
2015-12-19 18:12:31 | Módosítva: 2015-12-19 18:13:23
"Gréti, hol találok olyan cukormentes baracklekvárt, ami nem fruktózos, nem xilites, nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot? Sajnos egyiket sem bírom, és minden boltiban ezeket az összetevőket látom."
A legyegyszerűbb, ha elkészíted magad. :) Nem, ne gondolj nagy főzőcskézésre, bonyolult procedúrára! Ez a legegyszerűbb recept, amit valaha olvastál!
Elkészítés
Az aszalt barackot este beáztattam. Másnap reggelre szépen megszívta magát, megduzzadt, én pedig fogtam a botmixert és leturmixoltam vele. :) Már kész is afinom lekvár a zserbóhoz, palacsintához, piskótatekercshez... Felhasználása a fantáziádra van bízva. :) Ha olyasmibe szeretnéd rakni, ahol keményem, marmalade-hoz hasonló, kocsonyás állag szükséges, akkor önts hozzá egy kevés olvasztott zselatint, esetleg pektint vagy konjac lisztet! :)
Képek
Hozzávalók
| 200 g | aszalt barack | 
| 3 dl | víz | 
Tudnivalók
| Cukormentes | Igen | 
 
     
         
        