2016-12-17 14:01:04 | Módosítva: 2016-12-17 14:05:49
Elkészítés
A gesztenyepürét kivettem a fagyasztóból, megszabadítottam a csomagolásától és mikrohullámú sütőben kiolvasztottam pár perc alatt, majd összekevertem az eritrittel és a rum aromával. A mirelit meggyet nem olvasztottam ki, fagyosan használtam, mert így könnyebb vele dolgozni. A masszából körülbelül diónyi golyókat csíptem le, lapítottam szét kezeim közt, s a meggyet a közepébe illesztve újra kis bogyókká formáltam őket. Felsorakoztattam őket egy szilikonos sütőpapíron, s a mikroban megolvasztott étcsokival lazán bemázoltam őket.
Képek
Hozzávalók
250 g | natúr, cukrozatlan gesztenyemassza |
3 evőkanál | eritrit (porrá darálva) |
ízlés szerinti mennyiségű | rum aroma |
körülbelül 15 szem | mirelit meggy |
néhány kocka | 80% feletti kakaótartalmú étcsoki |